Digital.bgNASA вече разкриха плановете си кацнат отново на Луната като част от

...
Digital.bgNASA вече разкриха плановете си кацнат отново на Луната като част от
Коментари Харесай

NASA може да отложи мисията за кацане на Луната през 2024г.

Digital.bg

NASA към този момент разкриха проектите си кацнат още веднъж на Луната като част от идната задачата Artemis. Агенцията към този момент работи над образованието на астронавти и основаване на нужното съоръжение за този план. Първоначалната концепция на учените от NASA е изпращането на хора на естествения сателит на Земята през 2024г. Всъщност тази задача има и друго значение, защото може да постави основата за бъдещото проучване на Марс. Плановете на учените от NASA, обаче ще претърпят сериозна смяна.

Космическата организация може да се окаже принудена да анулира задачата, като повода е международната пандемия от ковид. За тази заплаха удостовери формалния админ на NASA, Джим Бриденщайн, който показа, че някои от оборудванията им към този момент са затворени. Като съответен образец той даде Michoud Assembly Facility в Ню Орлиънс, както и Stennis Space Center в Мисисипи. Спирането на галактическите центрове ще се отрази на всички бъдещи задачи. Ситуацията даже накара NASA за първи път накара чиновниците си да работят от у дома.

 



 

Докато не бъде овладяно разпространяването на ковид от NASA стопират създаването и тестванията на Space Launch SYstem (SLS) и Оrion хардуера. Невъзможността на инженерите на организацията всеки ден да тестват в действителни условия опциите на тези системи отсрочва плануваните проби за лятото на 2020г. В момента всички галактически центрове на NASA са с равнище " Stage 3 " на опасност, поради COVID-19. Служителите в SLS eкипа също са подканени да работят от у дома.

 

На този стадий няма изясненост по кое време организацията ще може да възвърне естествените си бизнес интервенции. Припомняме ви, че европейската и съветските галактически организации също се оказаха принудени да отсрочат свои идни задачи, поради ковид. По всичко проличава, че ковид с изключение на обществения живот ще се отрази отрицателно и на проучването на Космоса от учените на NASA. Допълнително ще разберем какви са новите проекти на организацията.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР